HOME
BIO
ALBUMS
REVIEWS
NEWS
PROJECTS
AWARDS
PRESS
CONTACT
GUITAR STUFF
SHOP
Jacob Fischer : Guitar
Christina von Bülow : altsaxofon og fløjte
Mathias Petri : Bas
Janus Templeton : Trommer
valgfrit billede http://www.jacobfischer.dk/press.html


Jacob Fischer X-mas Friends
jazz juleshow


Dette orkester er blevet en årligt tilbagevendende juletradition på JazzCup som er en lille hyggelig Københavnsk CD butik og 
Jazz cafe.
I de senere år er det også blevet til en jule turné rundt i landet hvor de deler ud af deres fælles kærlighed til Amerikanske og Danske Jule-evergreens i swingende jazz udgaver - i år m
ed en dugfrisk X-mas Friends CD i bagagen lige til at lægge under træet.

Koncerten byder på
friske udgaver af kendte og elskede julemelodier bl.a. sangeren Mel Tormes dejlige "Christmas song", et medley fra Disneys Juleshow, en heftig bebop udgave af "White Christmas" og nogle velvalgte danske klassikere.
 
Kapelmester Jacob Fischer er en af Danmarks mest travle og anmelderroste jazzmusikere med fuld gang i en international karriere med turneer i USA og Japan med Amerikanske musikere. Han medvirker på over 200 CDer og har spillet med de bedste inden- og udenlanske musikere. Ikke mindst hans 15 år i violinlmesteren Svend Asmussens kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse. Han har som den eneste modtaget de tre store jazz priser : Ben Webster prisen, JASA prisen og Palæ prisen.

Med den unge storswingende bassist Mathias Petri og sprudlende Janus Templeton ved trommerne er der en ideel platform til at udforske alle jazzens farver.
 
Som kær julegæst har de saxofonisten Christina von Bülow, der med sin usandsynligt smukke og varme klang på altsaxofonen vil bidrage til at den helt rigtige julestemning indfinder sig.

Xmas Plakat 1
Xmas Plakat 2


More about X-mas CD...

Have yourself a merry little christmas

Santa Claus is coming to town
Det er hvidt herude

I'll be home for christmas
When you wish upon a star - A dream is a wish your heart makes
Skal vi klippe vore julehjerter sammen
A child is born
Rudolph the red-nosed reindeer

The christmas song
Skille-ma-din-ga-du
Karl-Bertil Jonssons julafton
Sleigh Ride