s    

 

HOME
CDS
PROJECTS
BIO
PHOTOS
REVIEWS
AWARDS
CONTACT
GUITAR STUFF

Jacob Fischer Trio With Francesco Calí (IT)

- Jazz med "Middelhavsstemning"

Mere om CD og repertoire
Jacob Fischer : Guitar
Francesco Calì : Accordion
Daniel Franck : Kontrabas
Janus Templeton : trommer
Napolitana

Metabolic AgeHuset på Christianshavn


Akkordion og akustisk guitar er en usædvanlig velklingende og indsmigrende kombination som lader til at ramme publikum lige i hjertet - begejstringen ude på spillestederne har været både rørende og overvældende.
Jacob Fischer har komponeret en stribe nye numre til gruppen inspireret af både sigøjner jazz og af Brasiliansk choro. Der er også afstikkere til Italiensk filmmusik og et par overraskende danske standards som "Huset på Christianshavn".

Unge Daniel Franck er et frisk pust med sit intense akustiske basspil, som sammen med Janus Templetons idérige og sprudlende, legesyge trommer giver en perfekt platform til Kapelmesterens usædvanligt overskudsagtige guitarspil.

Med tilføjelsen af den Sicilianske accordion mester Francesco Calì får musikken et charmerende sydlandsk touch - "Jazz med middelhavs stemning" som det kan høres på deres anmelderroste CD "Django" fra 2011.

Alt sammen spillet af fire af vores bedste musikere der har noget på hjerte og ikke ser nogen grund til at skjule at de elsker at spille musik.

Jacob Fischer trio feat. Francesco Calì (IT)
Jacob Fischer : Guitar
Francesco Calì : Accordion
Daniel Franck : Bass
Janus Templeton : Drums

The release of bestselling CD "Jacob Fischer trio feat Svend Asmussen" in 2008 marked the beginning of guitar virtuoso Jacob Fischers life as a bandleader after several decades as an extremely busy sideman.

The rhythm section of the powerhouse double bass of Daniel Franck and young imaginative drummer Janus Templeton gives an ideal platform for exploring all the colors of the jazz palette.

Sicilian Accordionist Francesco Calì adds a charming mediterranean flavour to the music which covers Jacob Fischer originals, some wonderful Nina Rota scores from Fellinis movies and songs by Django Reinhardt - very appropriate as Djangos centennial was celebrated in 2010.
Played by four musicians who see no reason to hide that they love to play music.

Jacob Fischer er en af danmarks mest anmelder roste og pris belønnede jazzmusikere og en af de travleste. Han medvirker på over 150 CDer og har fuld gang i en international karriere med turneer og indspilninger i USA og Japan med amerikanske musikere som Scott Hamilton og Bucky Pizzarelli.
Ikke mindst hans 15 år i violinmesteren Svend Asmussens kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse.
Han har som den eneste modtaget de tre store jazz priser : Ben Webster prisen, JASA prisen og Palæ prisen.

Francesco calí er fra Catania på Sicilien. Siden 2003 bosat i København. Hans usædvanligt smukke spil kan nydes i bl.a. Band au Neon og hans egen Katania Quintet. Han har studeret komposition og klaver på konservatoriet "V.Bellini" i Catania.

Daniel Franck er at finde overalt i det skandinaviske jazzliv for tiden. Oprindelig fra Helsingborg men i dag en uundværlig del af det Københavnske jazzmiljø hvor han intense energi ladede spil har gjort ham særdeles efterspurgt.

Janus Templeton er uddannet på Rytmisk musikkonservatorium og har med sit medlevende og opfinsomme spil været med til at præge en lang række grupper. Har modtaget en DMA award for årets jazzalbum i 2009 med Rosendal-Earle-Templeton.